Kunstuitleen

Over kunstuitleen

Martens Art Gallery wil genieten van kunst makkelijk bereikbaar maken. Daarom zijn al onze werken beschikbaar voor kunstuitleen. Gewoon bij jou thuis voor een laag maandelijks huurbedrag. We hebben onze kunstwerken ingedeeld in huurcategorieën. Zo is voor elke smaak, budget en interieur iets passends te vinden in onze collectie. Wij komen graag bij vrijblijvend langs met jouw favorieten uit onze collectie. Zo kun je de gekozen kunstwerken in je eigen huis bewonderen. Nadat je een keuze gemaakt hebt hangen we jouw gekozen werk(en) zonder extra kosten op en nemen de overige werken weer mee terug.

Of bezoek onze galerie in Bussum

Hoe werkt het?

STAP 1

Selecteer uit de collectie jouw favoriete werken door deze op de favorietenlijst te plaatsten en vraag vanuit de favorietenlijst direct een proefplaatsing aan

Stap 2

Wij nemen contact op voor het maken van een afspraak en komen bij u op locatie met de geselecteerde werken zodat u een keuze kunt maken

Stap 3

Wij hangen het werk naar keuze op en regelen de kunstuitleenovereenkomst

Stap 4

Geen keuze kunnen maken? Geen probleem. Na ons vrijblijvende bezoek nemen wij de werken weer mee. Er zijn aan ons bezoek geen kosten verbonden.

Kunstuitleen huurtarieven

  • Huurcategorie A € 14,50 per maand (werken tot € 750)
  • Huurcategorie B € 22,50 per maand (werken tot € 1.400)
  • Huurcategorie C € 30,50 per maand (werken tot € 1.900)
  • Huurcategorie D € 37,50 per maand (werken tot € 2.500)
  • Huurcategorie E € 44,50 per maand (werken tot € 3.250)
  • Huurcategorie E € 59,50 per maand (werken tot € 4.000) 

Wisselen

Je mag het werk voor onbepaalde tijd blijven huren. Wanneer je uitgekeken bent op een kunstwerk, bijvoorbeeld wanneer het niet meer past in een nieuw interieur, kun je bij ons het kunstwerk te wisselen. Zo ben je flexibel en heb je altijd voor jou passende kunst aan de muur.

Kunst kopen

Wij kunnen ons voorstellen dat je geen afscheid meer wil nemen van een gehuurd kunstwerk en alsnog tot aanschaf wil overgaan. Na een huurperiode van minimaal 6 maanden krijg je van ons 10% korting op de galerieprijs.