Over kunstuitleen bij onze galerie in Bussum

Al onze werken zijn beschikbaar voor kunstuitleen bij onze galerie in Bussum, niet ver van Amsterdam en Amersfoort. Martens Art Gallery wil genieten van kunst namelijk voor iedereen makkelijk bereikbaar maken. Gewoon bij u thuis voor een laag maandelijks huurbedrag. We hebben onze kunstwerken ingedeeld in huurcategorieën. Zo is voor elke smaak, budget en interieur iets passends te vinden in onze collectie. Wij komen graag bij vrijblijvend langs met uw favorieten uit onze collectie. Zo kunt u de gekozen kunstwerken in uw eigen huis bewonderen. Nadat u een keuze gemaakt hebt hangen we uw gekozen werk(en) zonder extra kosten op en nemen de overige werken weer mee terug.

Of bezoek onze galerie in Bussum

Hoe werkt het?

STAP 1

Selecteer uit de collectie uw favoriete werken door deze op de favorietenlijst te plaatsten en vraag vanuit de favorietenlijst direct een proefplaatsing aan

Stap 2

Wij nemen contact op voor het maken van een afspraak en komen bij u op locatie, bijvoorbeeld in Hilversum, Amsterdam of Utrecht, met de geselecteerde werken zodat u een keuze kunt maken

Stap 3

Wij hangen het werk naar keuze op en regelen de kunstuitleenovereenkomst

Stap 4

Geen keuze kunnen maken? Geen probleem. Na ons vrijblijvende bezoek nemen wij de werken weer mee. Er zijn aan ons bezoek geen kosten verbonden.

Maak gebruik van kunstuitleen bij onze galerie in Bussum

Bij kunstuitleen van onze galerie in Bussum leveren we onze producten van Amsterdam tot en met Amersfoort. Kies uw favoriete kunstwerk, bijvoorbeeld een van onze prachtige impressionistische schilderijen. Deze zijn allemaal gecreëerd door professionele kunstenaars. Heeft u vragen over kunstuitleen bij onze galerie in Bussum? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar 035 200 3899 of stuur een e-mail naar info@martensartgallery.nl. U bent ook van harte welkom in onze kunstgalerie.

Kunstuitleen huurtarieven

  • Huurcategorie A € 14,50 per maand (werken tot € 750)
  • Huurcategorie B € 22,50 per maand (werken tot € 1.400)
  • Huurcategorie C € 30,50 per maand (werken tot € 1.900)
  • Huurcategorie D € 37,50 per maand (werken tot € 2.500)
  • Huurcategorie E € 44,50 per maand (werken tot € 3.250)
  • Huurcategorie E € 59,50 per maand (werken tot € 4.000) 

Wisselen

Je mag het werk voor onbepaalde tijd blijven huren. Wanneer je uitgekeken bent op een kunstwerk, bijvoorbeeld wanneer het niet meer past in een nieuw interieur, kun je bij ons het kunstwerk te wisselen. Zo ben je flexibel en heb je altijd voor jou passende kunst aan de muur.

Kunst kopen

Wij kunnen ons voorstellen dat je geen afscheid meer wil nemen van een gehuurd kunstwerk en alsnog tot aanschaf wil overgaan. Na een huurperiode van minimaal 6 maanden krijg je van ons 10% korting op de galerieprijs.